Velkommen til Bogstadveien Hud og laserklinkk

Bogstadveien Hud & laserklinikk tilbyr en rekke ulike behandlinger innenfor hud og laser som dekker de fleste problemområder.

Vi har den siste teknologien innen laserbehandling og behandlingen foregår under oppsyn av autorisert lege i samarbeid med hudpleier. Vi kombinerer moderne teknologi med faglig bred kompetanse,noe som fører til trygg og god

oppfølging under og etter behandling. Personlig service og oppfølging er noe vi prioriterer svært høyt og vi håper et besøk i vår salong kan være et etterlengtet og eksklusivt avbrekk i den travle hverdagen.

Vi på Bogstadveien Hud & laserklinikk ønsker til en hver tid å gi den beste kvalitet, sikkerhet og de beste oppnåelige resultater for våre kunder. Ring oss eller kom innom for en uforpliktende samtale. Vi ser frem imot å gi dere den beste behandling og service.

Kvalitet.

Sikkerhet.

Resultat.

Tilbud

Våre mest populære behandlinger

 

Permanent hårfjerning

Hårfjerning med Diodelaser er sikkert, effektivt og skånsomt. Diodelaser er ideell for langsiktig og permanent hårfjerning uten stresset og ubehaget man forbinder med voksing, barbering og napping.

 

Sprengte blodkar

Har du spindelvev-årer? Mange kvinner opplever at små, sprengte blodkar og synlige blodårer dukker opp på leggene og innsiden av lårene. Dette fjerner vi med IPL.

 

Pigmentering

Brune pigmentflekker er en lokal opphopning av melanin i huden. Dette kalles også hyperpigmentering. En kjemisk peel, eller lysbehandling med IPL er løsningen.

 

 

Vella Shape

VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurformig og fettreduksjon.

 

 

Kjemisk Peeling

Et must for alle som ønsker å holde huden vakker året rundt. Hudens øverste døde hudlag fjernes slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes.

 

 

Lipolyse

Lipolyse injeksjon (fat-away injection).

Fjerning av mindre fettansamlinger fra områder i ansikt, hals og andre steder på kroppen.

 

Merker vi fører

 

 
 

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

Meld deg av SMS tilbud?

Finn oss på facebook

 

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no