Ellipse IPL

Intense Pulsed Light – IPL-teknologi, er et behandlingsgjennombrudd som gjør det mulig å forbedre huden på mange områder. Dette kan være bl.a. aldringstegn, føflekker, uønsket hårvekst, skjemmende småårer, trøtt gusten hud, solskadet hud, og pigmentflekker. Ved hjelp av IPL kan behandlingsmåtene skreddersys til dine spesielle problemer og hudtype. Photorejuvention er navnet på denne nye behandlingsmåten.

Ved behandling påfører vi gel for å forsterke lysets gjennomtrenging i huden, slik at den kommer ned til de områdene den skal behandle. Målet blir ødelagt mens hudområdet i området rundt ikke blir ødelagt. Den glatte glassoverflaten på IPL håndapparatet føres over huden, og huden mottar lysimpulser. Du kommer kanskje til å kjenne et lett stikk, som snerten av en liten gummistrikk. En bedøvende krem kan bli brukt, men er sjelden nødvendig. Behandlingen blir vanligvis foretatt som en serie med prosesser som vil gi langvarige resultater, med minimalt med bivirkninger. Hver behandling varer i ca. 20 minutter.

Ulikt lasere, er lyset fra IPL systemer basert på brede bølgelengder. Man oppnår da den rette penetrering i dybden og optimal absorbering av det som skal behandles. Det korte lysglimtet er stilt inn på å varme opp målet til riktig temperatur uten å ødelegge det omkringliggende vevet.

For å kunne utføre en behandling, skal man ikke være solbrun, og man må man ikke ha vært i solen de siste 2-4 ukene. Etter behandling skal man bruke krem med solfaktor 30 og ikke soleksponere det behandlede området de påfølgende 3-4 ukene.

Røde merker etter sprengte blodkar og brune pignientflekker etter skade av solen reagerer på Intense Pulsed Light. Lyset omdannes til varmeenergi etter hvert som det når ned til laget med kollagen under hudens overflate.

Med IPL tenknologi forbedres lagene i overhud og underhud, huden fornyes samtidig med at et dypere vev tilføres nyttig varmeenergi. Etter en serie med behandlinger vil du kunne se en betydelig reduksjon i uønsket pigmentering, og huden får et glattere og yngre utseende. Den samme behandlingen kan godt brukes med god effekt på hals, bryst og hender.

En serie på fem eller seks behandlinger blir kanskje anbefalt, dette avhenger av hvilke plager du skal behandle og graden av hver enkel plage. Du kan gå på jobben igjen samme dag og fortsette med det du vanligvis holder på med. Ved å inndele hele programmet i flere behandlinger, vil prosessen føre til en gradvis varig forbedring.

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

You do not have the required permissions.

Meld deg av SMS tilbud?

You do not have the required permissions.

Finn oss på facebook

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no