Hårfjerning med Diodelaser

Vi har gleden av å tilby permanent hårfjerning med siste teknologien. Vi bruker LightSheer, som er en diodelaser. Med denne behandlingsformen fjerner uønsket hårvekst raskere, mer effektivt og skånsomt i forhold til voks.
Det håranlegget du er født med, kan vi hjelpe deg å fjerne. Men fra pubertet til godt voksen alder vil hårveksten øke, avhengig av flere faktorer som vi ikke kan garantere mot:
o gener
o hormoner
o medisiner
o svangerskap
o sykdom

Hvordan virker laseren?

Diodelaseren har en bølgelengde på 800 nm. Denne bølgelengden tas opp i pigmentet (fargestoffet) i håret, slik at varmen ledes til hårsekken og ødelegger hårroten. Derfor må håret ha noe pigment for at laserbehandlingen skal ha effekt. Jo mørkere farge det er på håret, desto bedre effekt er det av diodelaser. Jo større kontrast det er mellom hudfargen og hårfargen, desto bedre effekt.

Kan alle behandles?

Dersom det er pigment i håret, kan du behandles (rødt og hvitt hår kan ikke behandles fordi disse har ikke pigmentering.). Om du er mørk i huden (mye pigment) eller nettopp har solt deg, er det større risiko for at du blir brent fordi laseren absorberes mer av huden i forhold til lysere hud og håret. Man bør vente 2-3 uker før og etter denne type behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Hver hårsekk har anlegg for minimum tre hårstrå. Hårene er i ulike faser, og for å ha effekt må håret være i vekstfasen. Ca 50-70 % av håret i vekstfasen forsvinner ved hver behandling, men siden det er flere hårstrå per hårsekk, tar det flere behandlinger før håret i området er totalt borte. Alle hårene er ikke i vekstfasen samtidig; noen er i hvilefasen og andre er i avstøtningsfasen.

Hvor ofte må jeg ta behandling?

Hår på de ulike delene på kroppen, vokser i ulik hastighet. Det er vokser raskt i ansiktet enn på ryggen.
På kroppen anbefaler vi 5-7 behandlinger, men dette er veldig individuelt. For enkelte holder det med færre behandlinger, og hos andre trengs det flere.

Vi anbefaler 6-12 uker mellom hver gang, avhengig av området som skal behandles. Du kan vente lenger, og det håret som er fjernet vil ikke komme tilbake. Men håret som har vært i hvilfase/avstøtningsfase kan gro ut.

Er det noen bivirkninger?

Alt som har virkning har også bivirkning. Dette gjelder også for diodelaser. Du kan bli brent på huden. Det starter med en blemme som senere vil bli en brunpigmentert flekk, eller at du mister pigmentet slik at du får hvite flekker. Dette er sjeldne bivirkninger, og skulle de oppstå, vil hudskadene i de aller fleste tilfeller bli helt bra etter en tid.
Man kan også få blemmer og rødhet uten å bli brent. Da kan man bruke A-krem eller Aleo Vera. Dette vil gå over i løpet av 1-3 dager.

Det er viktig at du opplyser oss om du har tatt sol, slik at vi kan stille inn laseren etter din hudfarge og -type.

 

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

You do not have the required permissions.

Meld deg av SMS tilbud?

You do not have the required permissions.

Finn oss på facebook

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no