Hva er kjemisk peeling?

En kjemisk peeling, også kalt chemexfoliation eller derma peeling, er en av de minst invasive metodene for å forbedre utseendet på huden din. En kjemisk peeling er en behandlings teknikk som brukes til å forbedre og glatte teksturen i ansiktshuden ved bruk av en kjemisk løsning. Kjemisk peeling innebærer at hudens øverste døde hud lag fjernes slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes. Sammen med et egnet kosmetisk-medisinsk hudkremprogram, er dette en enkel og populær måte å få penere, sunnere og mer glødende hud på.

Fordelene med kjemisk peeling

 • Dette en enkel og ekstrem populær måte å få penere og sunnere hud på.
 • Ingen nedetid.
 • Fjerner døde hudceller selv ved høyere pH-verdier.
 • Virker gjennom sin kjemiske struktur og ikke ved etse-effekt.
 • Løser opp bindinger mellom døde hudceller.
 • Har også dype gjenoppbyggende effekter.

Hva kan forbedres med kjemisk peeling

 • Akne eller acne arr.
 • Alder og leverflekker.
 • Fine linjer og rynker.
 • Fregner.
 • Uregelmessig hudpigmentering.
 • Grov hud og skjellende flekker.
 • Solskadet hud.

Kjemisk Peel, MilkPeel fra DermaCeutic

Milk Peel er en overfladisk peeling, uten nedetid. Peelingen innholder 50% glykolsyre-basert, 10% Melkesyre-basert og Salisylsyre med pH på 1,7. Peelen er velegnet til behandling av tidlig stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, og får å fremme en yngre hudstruktur.

Kjemisk Peel, Spot Peel fra DermaCeutic

Dette er en avpigmenterende peeling uten stor grad av nedetid. Litt rødhet, flassing og sårhet forekommer, men i begrenset periode. Denne peelen er veldig populær iforhold til resultater og få negative bieffekter Spot Peel er velegnet til behandling av UVpigmentflekker, hormonell pigmentering, post inflamatoriske pigmenteringer og melasma.

Beskrivelse av behandling

En milk peel behandling passer perfekt som en lunch behandling. Først renses huden med Foamer 15). Deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende på i noen få minutter til ønsket effekt er oppnådd. Mens peelen ligger på huden vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Peelingen nøytraliseres med vann, deretter påføres avsluttende kremer.

Beskrivelse av behandling

En behandling varer normalt i ca 30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden med Foamer 15. Deretter påføres Milk Peel i et minutt for å åpne porene og cellene slik at Spot Peelen enklere kan prenetrere. Spot peelen blir liggende på huden og fjernes først etter 8 timer. Da behandlingen er over kan du gå direkte tilbake til jobb. Spot Cream skal brukes om natten i en måned etter behandlingen for å oppnå maksimal effekt av peelingen. Spot Cream er en del av hjemmebehandlings kittet med anbefalte produkter før og etter denne type peel.

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød. Peelingens resultater kommer gradvis og derfor anbefaler vi en behandlingsserie på 4 til 6 behandlinger med 14 dagers intervaller.

Forberedelse og oppfølging

Pigmentbekjempelse er veldig individuelt og forbehandling og etterbehandling må avgjøres i hvert enkelt tilfelle. Hvor langt ned pigmentet sitter og hva slags type pigment vil være med å avgjøre i stor grad videre oppfølgings prosedyre. Spot Cream brukes lokalt på pigmentet eller i hele ansiktet hver natt i en måned. I måned 2 overgår man til Yellow Cream, som som oftest tar det siste som er igjen av missfarginger

Det er også viktig å unngå sol under behandling og i tiden etter fordi pigmentet kan ofte blusse opp igjen dersom man ikke er forsiktig.Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic året rundt for alle som sliter med pigmenteringer.

Forberedelse og oppfølging

For å forbedre effekten av peelingen foreslår vi et skreddersydd for- og etterbehandlingsprogram. Dette programmet består av stimulerende DermaCeutic produkter som Light Ceutic eller TurnOver om natten og beskyttende og reparerende DermaCeutic produkter som Serum C25 og Hyal Ceutic om dagen.

Husk alltid å benytte Hyal Ceutic etter overfladiske peelinger. Dette er det høyest konsentrerte hyaluronsyre-produktet på markedet idag. Hyal Ceutic vil tilføre huden all den fuktigheten huden trenger etter en peel.

Det er også viktig å bruke solblock så lenge du er under behandling og en måned etter avsluttet behandling etter en peeling. Vi anbefaler bruk av Sun Ceutic eller K-Ceutic i denne perioden.

 

 

Milk Peel før og etter

 

 

Spot Peel før og etter

 

 

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

You do not have the required permissions.

Meld deg av SMS tilbud?

You do not have the required permissions.

Finn oss på facebook

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no