Lipolyse

 

Vi tilbyr i dag behandling for fjerning av mindre fettansamlinger fra områder i ansikt, hals og andre steder på kroppen. Dette kan være en alternativ behandling til kirurgi. Metoden innebærer injeksjon av phosphatidylcholine (PPC), et naturlig stoff hentet fra soyabønner. Vi injiserer phosohatidylcholin direkte inn i det øvre fettlaget i huden. Innen medisinsk forskning har man 50 års erfaring med PPC. De siste 10 årene har man utviklet og optimalisert metoden.
De første behandlingene ble utført i Brasil i 1995, mens metoden ble videreutviklet i Europa i 2002.

I Tyskland har interessen for denne type behandling hvert stort og hver dag utføres flere tusen lipolyse behandlinger med gode resultater og fornøyde pasienter. Behandlingen utføres av leger som er medlem i Network lipolyses. Behandlingsprotokoll hos leger som er medlem i Network-lypolises er likt over hele verden og Dr. Elahi er medlem i Network lypolyse.

Metoden

Injeksjoner med lipolyse blir utført med små nålestikk hvor PPC sprøytes inn i fettvevet etter et bestemt mønster og med en spesiell teknikk. Virkestoffet, som tas opp i fettcellen og fører til en hevelse i området. Denne hevelsen varer normalt i 3-6 dager og er moderat. I løpet av denne tiden går fettcellene på behandlingsstedet til grunne hvor fettcellers cellevegger brytes ned slik at det dannes frie fettmolekyler. Fettet transporteres deretter ut av kroppen på vanlig måte og skilles ut gjennom gallen. Dette medfører at fettcellene på det behandlede området forsvinner permanent. Denne prosessen tar 8 uker avhengig av forbrenningen til den enkelte. Metoden er anbefalt for de som har «problemsoner» hvor fettvolumet ikke forsvinner til tross for diett og sport.

Bedøvelse er ikke nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at en bedøvende krem på området som skal behandles 10-15 min før behandlingen starter.

Denne skånsomme metoden kan gjennomføres både for kvinner og menn i alle aldre. Mange pasienter som ikke ønsker operasjon (fettsuging) er godt fornøyd med metoden og resultatene. Direkte etter at behandlingen er utført, kan man gjennomføre helt vanlige dagligdagse gjøremål uten innskrenkninger. Vi anbefaler 2-3 behandlinger for best mulig resultat med 8 ukers mellomrom, men mange pasienter er allerede godt fornøyd etter første behandling. Som nevnt tidligere kan en moderat hevelse oppstå i behandlingsområdet, men forsvinner i løpet av en uke. Resultatet kommer først etter 4-8 uker, da fettcellene bruker tid på å bli transportert ut av kroppen.

Behandlingen varer i 10-20 min og ingen forbehandling er nødvendig. Vi anbefaler en avsvellende krem (Skin attitude Gel) som påsmøres hver 4.time inntil hevelsen har gått ned.

Bivirkninger

Hevelse, varme, rødhet, moderat smerte, blåmerker. Forsvinner etter 1-2 uker.

Viktig!

Du bør drikke godt 3-4 liter daglig de første 5 dager etter behandlingen.

Områder som behandles

Ansikt : kinn, under øyner
Hals : under halsen og på siden av halsen (Dobbelthake)
Armer : fettputer foran og bak på øvre arm
Brystet : fettputene foran og bak armhulen
Bryster : (menn) trenger enkelt utredning hos lege først dersom det ikke er utført tidligere
Rygg : valker helt ned til setet
Mage : over og under navlen
Mage : Flankene begge sider (L-overarm)
Seter : hengende nedre del av setet
Fettkuler/Lipomer : meget god resultat uten kirurgi
Ridebukselår
Lår inLårnside
Cellulitter

Fat reduction with Injection Lipolysis / Lipodissolve

 

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

You do not have the required permissions.

Meld deg av SMS tilbud?

You do not have the required permissions.

Finn oss på facebook

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no