Hva er Restylane?

Restylane er den trygge og enkle veien til en mer fyldig, sunn og glatt hud. Hvis du vil bli kvitt rynker og folder, eller hvis du vil forbedre leppene dine, finnes det en ny løsning for dine behov. Restylane er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig, men ikke permanent effekt. Restylane kommer i flere varianter etter hva som skal behandles, dette gjør det mulig å skreddersy en behandling helt individuelt.

Behandlingen består i å injisere Restylane i hud eller lepper, og fordi det ikke er nødvendig med forhåndstesting, tar det under 30 minutter.

Hvordan virker Restylane?

Restylane inneholder hyaluronsyre i form av en krystallklar gel som injiseres i huden for å løfte lepper, rynker eller folder. Etter at Restylane har kommet inn i huden, samarbeider den med kroppens egen hyaluronsyre for å skape volum. I motsetning til andre biologisk nedbrytbare implantater er ikke Restylane hentet fra dyr. Dette vil si at det ikke finnes noen fare for allergiske reaksjoner. Derfor er det helt trygt å bruke Restylane med en gang, uten forhåndstesting.

Finnes det bivirkninger med Restylane?

Etter behandling bør du regne med en viss grad av rødhet, ømhet, hevelse, kløe og/eller blåmerker. Dette er vanlige injeksjonsrelaterte bivirkninger som går over i løpet av få dager. Ved leppebehandling kan man være hoven noe lengre.

Effekt og varighet med Restylane?

Restylane gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Etter første behandling anbefaler vi ofte korreksjon / påfylling innen en måned for å oppnå best mulig resultat. Effekten av en behandling vil så vare fra 3-12 måneder avhengig av behandlet område, hudtype, livsstil og alder.

Kan alle behandles med Restylane?

Alle kan i utgangspunktet behandles med Restylane, men vi behandler ikke gravide og ammende. Du bør heller ikke benytte blodfortynnende medikamenter eller ha aktive hudsykdommer i det område du ønsker å behandle.

Hvor lenge varer effekten av Restylane?

Hvor lenge effekten av Restylane-behandlingen varer, er svært individuelt. Det er avhengig av mange faktorer, for eksempel hudstruktur, levesett og alder, samt hvilken perfeksjonsgrad du ønsker. På hoveddelen av pasientene som har blitt behandlet er 50-80% av effekten igjen etter 6 måneder. De fleste velger å få en påfylling innen ett år etter første behandling. Det flotte med Restylane er at du kan supplere din naturlige skjønnhet når du føler behov for det. Påfyllinger kan utføres når som helst etter forrige behandling.

 

Gravide og ammende skal ikke behandles med Restylane.

 

Tilbud på SMS?

Ønsker du en sms når vi har tilbud? Vi sender maks 1 mld per mnd. Du kan melde deg av når som helst.

You do not have the required permissions.

Meld deg av SMS tilbud?

You do not have the required permissions.

Finn oss på facebook

Kontakt oss

Rosenborggata 1 B - 0356 Oslo

Telefon: 22 60 62 64

E-post:

post@bhudoglaserklinikk.no

Web:

http://bhudoglaserklinikk.no